Keulen en Büchli slaan handen ineen.

buchli-diesel
Als Büchli partner leveren wij het complete dieselprogramma van Diesel Büchli. Alle merken en toepassingen zijn beschikbaar, natuurlijk ligt de nadruk op common rail. Bosch, Delphi, Denso en VDO in ruil.Nieuw in het programma is het product “Bosch Premium”.
Ruilproducten waarvan de hoge kwaliteit door Bosch gegarandeerd wordt en dat zich kan meten met nieuwe producten. Hierdoor is de garantietermijn 2 jaar. Kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid gaan hand in hand.
Met nachtlevering ontvangen wij de bestelde goederen.

Lees meer...

INFO ROETFILTER VOORTAAN OP KENTEKEN

roetfilter

Uitlatenleverancier Romax Original stelt alle informatie over roetfilters via de autotechnische database Autotools beschikbaar op mijngrossier.nl. Dit betekent dat nu eenvoudig op kenteken specifieke roetfilterinformatie per autotype te vinden is.

Lees meer...

Euro-apk: Nederland behoudt eigen systeem

apk Het Nederlandse apk-systeem blijft in stand. Dat heeft minister Schultz van Infrastructuur en Milieu vandaag per brief aan de Tweede Kamer laten weten. Dat betekent dat autobedrijven gewoon de keuringen mogen blijven uitvoeren, door een door de RDW gecertificeerde keurmeester.

Lees meer...

Nog 1100 remmentestbanken in vier maanden

remmentestbank300
De nieuwste cijfers van de RDW laten zien aan dat ruim 1.100 APK-bedrijven nog geen remmentestbank hebben, terwijl dat vanaf 1 mei 2014 wel noodzakelijk is om nog APK-keuringen te mogen blijven uitvoeren.

Lees meer...

Viking Winterbandentest 2013

logo viking
Elk jaar weer gaan we op zoek naar de beste winterband die er te koop is. Ditmaal was de zoektocht omvangrijker dan ooit: er deden maar liefst 50 banden mee aan de voorselectie. De 15 beste banden daarvan mogen bij deze test laten zien wat ze waard zijn

Lees meer...

Nieuw logo en nieuwe website

keulen logo
Met enige trots presenteren wij ons nieuwe logo en huisstijl. Het nieuwe logo staat voor kwaliteit, service en expertise.
Ons nieuwe logo en opvallende kleuren zijn uiteraard ook duidelijk aanwezig op onze compleet vernieuwde website. De website is nog duidelijker onderverdeeld naar de producten en diensten van Keulen Automateriaal. Ook is het bestel- en voorraadsysteem waarin het hele assortiment is opgenomen, gekoppeld aan de website.


 

Keulen Automateriaal viert 30 jarig jubileum

Keulen Automateriaal bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit te vieren organiseert Keulen diverse jubileumacties. Met de opbrengst van de jubileumacties steunt Keulen Automateriaal de Stichting Racing Against Cancer.

Lees meer...