Keulen Automateriaal bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit te vieren organiseert Keulen diverse jubileumacties. Met de opbrengst van de jubileumacties steunt Keulen Automateriaal de Stichting Racing Against Cancer.

Om het 30-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan, worden dit jaar diverse feestelijke jubileumacties georganiseerd waarmee geld wordt ingezameld voor Racing Against Cancer. Deze stichting zet zich in voor gezinnen met kinderen, die getroffen zijn door kanker.
De aftrap van de festiviteiten werd afgelopen Pinksterweekend gegeven, tijdens een weekend weg voor personeel en hun partners. Voor relaties vindt er zaterdag 18 juni een groot feest plaats. Om geld in te zamelen zijn genodigden van het feest gevraagd om geen persoonlijk cadeau mee te nemen, maar geld te doneren. De opbrengst van het feest zal volledig worden geschonken aan de Stichting Racing Against Cancer. Tijdens deze feestavond voor genodigden zullen Frans en Rob Keulen bekend maken hoeveel geld tot zoverre is ingezameld.

Open dag

Later in het jaar organiseert Keulen Automateriaal op de locaties in Bergen, Boxmeer en Venlo een feestelijke open dag. Tijdens deze open dag, met spectaculaire kortingen voor bezoekers, zullen eveneens diverse acties worden georganiseerd waarmee geld wordt ingezameld voor Racing Against Cancer. Keulen Automateriaal nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen op de locaties.