Routebeschrijving

Keulen Automateriaal Bergen


Vanuit Wellerlooi via N271
Volg de Rijksweg-Zuid in noordelijke richting. Neem daarna op de rotonde de 2de afslag naar het Moleneind. Neem vervolgens op de volgende rotonde de 4de afslag naar de Rijksweg. Sla dan rechtsaf naar De Flammert. Sla tenslotte bij de 2de kruising linksaf en u vindt uw bestemming aan de rechterkant.

Vanuit Molenhoek via N271
Volg de Rijksweg in zuidelijke richting. Bij Mook neem de 2de afslag op de rotonde. Sla linkaf naar De Flammert. Sla tenslotte linksaf om op de Flammert te blijven en u vindt uw bestemming rechts.

Keulen Automateriaal Boxmeer


Vanuit Venray/Nijmegen via A73

Volg de A73 en neem afslag 6-Boxmeer naar N272 richting Boxmeer. Ga verder op de Sint Anthonisweg. Rijd naar de Spoorstraat.

Vanuit Uden via N264
Volg de N264 rondweg Volkel in oostelijke richting. Neem daarna op de rotonde de 2e afslag naar de Nieuwedijk/de Rondweg Volkel. Neem vervolgens op de volgende rotonde de 2de afslag naar de Volkelseweg. Sla linksaf en voeg in op de A73 richting Boxmeer/Gennep/Venlo naar de Sint Anthonisweg/N272 in Boxmeer. Neem afrit 6-Boxmeer vanaf de A73.

Vanuit Grave via N321 en A73
Volg de N321 en A73 naar de Sint Anthonisweg/N272 in Boxmeer.
Neem afrit 6-Boxmeer vanaf de A73.

Vanuit Cuijk via N621
Neem de Heerstraat richting Oeffelt. Neem op de rotonde de 2de afslag naar de Dorpsstraat/de N264. Bij de stoplichten sla rechtsaf naar de Dorpsstraat/Beugenseweg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Provincialeweg/de N621. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Beugenseweg. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Spoorstraat.

Vanuit Sint Anthonis via N272
Ga rechtdoor Provincialeweg bij stoplichten onder het viaduct. Bij de Sint Antonisweg rijdt u de eerste rotonde rechtdoor. Voorbij de spoorovergang komt u uit op de Spoorstraat. Aan de rechterzijde vindt u uw bestemming.

Keulen Automateriaal Venlo


Vanuit Roermond via A73

Neem de N280 naar de A73 in Swalmen. Neem de afrit A73 vanaf de N280. Volg de A73 naar de Shakespearelaan in Venlo. Neem de afrit richting Blerick/Hout-Blerick vanaf de A73. Ga verder op de Shakespearelaan. Neem de Burgemeester Gommansstraat en Kazernestraat naar de Rudolf Dieselweg.

Vanuit Panningen via N275
Neem de Maasbreeseweg naar de Provincialeweg/N275 in Helden. Volg de N275 naar de Mulkenshofweg in Venlo. Ga verder op de Mulkenshofweg. Neem de Burgemeester Gommansstraat en Kazernestraat naar de Rudolf Dieselweg.

Keulen Automateriaal Deurne


Vanuit Eindhoven via A67
Ga de A67/E34 op vanaf de Antoon Coolenlaan, Floralaan West en Leenderweg Helmond. Volg de A67/E34 naar de N279. Neem de afrit 36-Asten vanaf de A67/E34. Neem de Deurneseweg, Vlierdensedreef en Knoflookpad naar de Doctor Huub van Doorneweg in Deurne.

Vanuit Gemert via N604
Sla rechtsaf naar de Zuid-Om/de N272. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Oudestraat. Vervolg de doorgaande weg naar De Mortel en Bakel. Via de Bakelseweg komt u Deurne binnen en gaat u over het viaduct van de N270.  Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Heuvelstraat/Lagekerk. Sla rechtsaf naar de Toon Kortoomslaan. Vervolg de weg naar de Liesselseweg tot over het spoor. Sla linksaf naar de Doctor Huub van Doorneweg en u vindt uw bestemming rechts.

Vanuit Someren via N279
Provincialeweg vervolgen naar de Heesakkerweg. Ga bij de komende 3 rotondes de 2de afslag rechtdoor. Neem op de volgende rotonde de 3e afslag naar de N279. Sla rechtsaf naar de Deurneseweg. Weg vervolgen naar de Vlierdenseweg. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Vlierdensedreef. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar het Knoflookpad/de Vloeieindseweg. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Theo van Doesburgstraat. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Liesselseweg. Sla rechtsaf naar de Doctor Huub van Doorneweg en je vindt je bestemming rechts.