Wie zijn wij?

Keulen Automateriaal is specialist in automaterialen, –accessoires en –gereedschappen. Bij ons draait alles om kwaliteit. Kwaliteit in producten, in gemak, in snelheid, in service en in deskundigheid. Met een grote voorraad, een online bestelsysteem, snelle levertijden en deskundige medewerkers realiseren we die kwaliteit.

Wij denken graag met onze klanten mee om voor hen tot de beste oplossing te komen. Dat maakt ons dé partner in business voor garages, taxibedrijven en transportondernemingen.

Keulen Automateriaal is in 1981 opgericht door Frans Keulen; hij zag de behoefte aan een gespecialiseerde onderdelenleverancier. Hij begon met de verkoop van automaterialen, accessoires en gereedschappen. Vanaf 1999 is ook zoon Rob Keulen bij Keulen Automateriaal betrokken.

De dienstverlening en het assortiment zijn in de loop der jaren sterk gegroeid, mede als gevolg van de toename en de diversiteit van het wagenpark. Op dit moment hebben wij vestigingen in Bergen, Venlo, Boxmeer en Deurne. Onze ambitie is om in de toekomst verder uit te groeien. Door uit te breiden, vergroten wij ons werkgebied en kunnen wij onze inkoopkracht verder verstevigen en daarmee het voordeel voor onze klanten vergroten.

Missie en visie

Missie: Als familiebedrijf zijn wij specialist in het begeleiden/beleveren en het ontzorgen van onze klanten zodat zij nog succesvoller worden. Onze deskundige adviseurs zijn in staat om elke dag onze klanten te helpen met het oplossen van alle auto-technische uitdagingen. Wij bieden met onze persoonlijke service, de snelle 6-daagse levering en de kwalitatief duurzame producten en diensten, comfort en gemak in het volledig onderhoud van auto’s.

Voor alle klanten leveren we originele/ merk & private label producten.

Onze handelswijze typeert zich als eerlijk, open en transparant. Als team streven we er elke dag naar de beste in ons vakgebied te zijn.

Onze ambities zijn eeuwig florerende klanten.

Visie: De komende jaren weten wij door het optimaliseren van de regionale dekking onze marktpositie verder uit te bouwen en steeds te beschikken over de beste adviseurs.

Wij blijven ons continu focussen op het toekomstbestendig maken van onze klanten en het realiseren van een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde voor zijn eindklant. Binnen onze stimulerende werkomgeving beschikken wij over de best opgeleide adviseurs en waarborgen wij onze vakkennis. 

Wij zorgen voor de best opgeleide medewerkers door vanuit een opleidingsinstituut interne en externe opleidingen aan te bieden. Wij leggen onze kennis vast en verbeteren deze continu.

Wij leggen ons toe op klanten waarbij wij een hoge toegevoegde waarde kunnen realiseren. Hierdoor verbeteren we op consistente basis onze winstgevendheid en vermogenspositie. Dit stelt ons in staat investeringen te blijven doen in opleidingen.