Bij Keulen Automateriaal werken ruim 60 medewerkers. Een jong, gemotiveerd team dat klantvriendelijk, servicegericht en deskundig is. In een tijd waarin de auto’s boordevol elektronica zit, is kennis essentieel. Wij investeren dan ook continu in de kennisontwikkeling van onze medewerkers. Dat doen we via opleidingen, trainingen en informatieavonden.

U wilt de auto van uw klanten of uzelf weer zo snel mogelijk op de weg hebben. Maar u kunt onmogelijk alle onderdelen van een auto op voorraad hebben. Dat snappen wij. Daarom kunt u via ons online bestelsysteem snel en makkelijk de materialen bestellen die u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat ze razendsnel geleverd worden. Vanuit onze vestigingen in Bergen, Boxmeer, Venlo en Deurne bezorgen we standaard vier tot vijf keer per dag bij onze klanten in de regio. Daarnaast leveren we twee tot vier keer per dag speciale bestellingen. Zo kunt u snel aan de slag en hoeft de auto geen seconde langer stil te staan dan strikt noodzakelijk is.

Ook op een andere manier denkt Keulen automateriaal met u mee. Wij werken onder meer samen met bekende concepten. Deze concepten bieden u belangrijke trainingen, technische ondersteuning en kwalitatieve producten.

Full service concepten

Deelconcepten